Wszystkim Mamą sto lat!
Ja dzisiaj raczyłam się pysznym śniadankiem oczywiście przygotowanym własnoręcznie.
by Alex
Śniadanko składało się z chleba pszenno-orkiszowego na zakwasie własnej roboty do tego pasta tofu w dwóch smakach i sałatka z roszponką i pomidorkami.
by Alex
PASTA TOFU OLIWKOWA
Ta pasta to połowa kostki tofu wędzonego zmiksowana z garścią oliwek, oliwą z oliwek, solą, pieprzem i z dodatkiem szczypiorku.
by Alex
PASTA TOFU Z NORI
Składniki pasty to połowa kostki wędzonego tofu, arkusz nori, sól, pieprz. Wszystko zmiksowane ze sobą z dodatkiem oliwy z oliwek i szczypiorku.
by Alex
Sałatka to wymieszana roszponka, pomidor malinowy, pomidorki koktajlowe, rzodkiewki i papryka żółta. Doprawione wszystko solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz