sobota, 5 maja 2018

Grillowanie

Majowy weekend długi uwielbiam. W tym roku pogoda dopisałam więc i częściej siedziało się na dworze a jak na dworze się siedzi obiadu w domu brak. Tak więc grill poszedł w ruch. W tym roku mega prosto, ale pysznie.
                                                                           by Alex

Pieczarki marynowane w sosie sojowym, ciecierzyca z papryką wędzoną, tofu w przyprawie do grilla i cukinia z olejem rzepakowym, czosnkiem niedźwiedzim, solą i pieprzem.

                                                                        by Alex

                                                                       by Alex

Do tego pyszne tzatziki z jogurtu sojowego.

                                                                          by Alex

Kolorowe szaszłyki, szaszłyki ze szparagami i wędzonym tofu, sos czosnkowy na bazie jogurtu sojowego, dip a'la serowy i sałatka roszponka z pomidorem i ogórkiem.

                                                                    by Alex


                                                                            by Alex

                                                                             by Alex

                                                                     by Alex

                                                                     by Alex

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz